Cristiano Ronaldo bejelentette távozását a Juventustól - ifaktor
Cristiano Ronaldo a Juventus edzésén fut.
Cristiano Ronaldo a Juventus utolsó mérkőzését már a kispadról nézte végig, holott a torinói gárda annak tudatában lépett pályára, hogy csakis győzelmével (és a tőle függetlenül alakuló meccsek valamelyikének szerencsés végkimenetelével – a szerk.) biztosíthatta indulását a jövő évi Bajnokok ligájában.


A Juventus végül 4-1-es sikert aratott Ronaldo pedig be sem állt a mérkőzésen – hála a Napoli botlásának, így jövőre is a BL-ben szerepelnek a torinóiak.

Ronaldo egyszersmind kritikusaira is rácáfolt, hiszen 29 találatával olasz gólkirály lett – és ugyebár egy csatárt csakis a góljai mennyisége minősíthet.

A portugál aranylabdás sztárjátékos a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az elmúlt három Olaszországban eltöltött évéről, sikereiről egyéni és csapatszinten (a Juventussal mindent megnyert, kivéve a BL-trófeát – a szerk.) és nagyon úgy tűnik, hogy mindez egyfajta búcsúbeszédként is felfogható.

„Többször mondtam: nem kergetem a rekordokat, éppen fordítva, azok üldöznek engem. A labdarúgás csapatsport, de azzal tudjuk segíteni a klubunkat, ha egyénileg egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtunk a pályán, és egyre többet és többet dolgozunk az edzéseken. Ha ez teljesül, elkerülhetetlen, hogy trófeák és egyéni díjak kerüljenek a vitrinünkbe."
Büszke vagyok, hogy Angliában, Spanyolországban és Olaszországban is maradandót alkottam, valamint, hogy örömet szereztem a csapataim szurkolóinak. Mindig ez motivált engem, és ez az utolsó napig nem változik meg. Köszönet mindenkinek, aki részese volt ennek az utazásnak!"

– írta a 36 éves portugál világklasszis, aki immár múlt időben beszélt a Torinóban eltöltött éveiről is.

Mindezt megerősítheti a pletyka, miszerint Ronaldo iránt élénken érdeklődik volt csapata, a Manchester United is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!