Cristiano Ronaldo egy napon döntött rekordot a futballpályán és az Instagramon - ifaktor
Cristiano Ronaldo egy napon döntött rekordot a futballpályán és az Instagramon
Cristiano Ronaldo élete során számtalan sikeres napot tudhat maga mögött, de ez a vasárnap még számára is egy különleges polcon foglalhat majd helyet, hiszen karrierjében és népszerűségében is egy egészen elképesztő mérföldkőhöz érkezett.

Történt, hogy CR7 vasárnap két góllal segítette győzelemhez csapatát az Udinese elleni olasz bajnoki mérkőzésen, ami azt jelentette, hogy már 758 gólt szerzett pályafutása során, ezzel megelőzte az örökranglistát 757 találattal vezető Pelét, és vált minden idők legeredményesebb játékosává.

Eközben a közösségi médiában is egy példanélküli dolgot vitt véghez, ugyanis ő lett az első ember, aki elérte a 250 milliós követőtábort Instagramon. Csak az Instagram saját profilja előzi meg követő számban (382 millió) a világsztár labdarúgót.

Ronaldo mögött azért már szorosabb a népszerűségi verseny, Ariana Grande 214 millió követővel fér fel a dobogóra, de Dwayne „The Rock" Johnson (209), Kylie Jenner (207), és Selena Gomez (201) is eléri még a 200 millió feletti követőtábort.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!