Csak áprilisban jelenik meg, mégis aranylemez lett a Hooligans legújabb albuma - ifaktor
Csak áprilisban jelenik meg, mégis aranylemez lett a Hooligans legújabb albuma
A Hooligans az elmúlt időszakban folyamatosan számolt be a lefrissebb információkról az újdonsült Zártosztály című lemezükkel kapcsolatban, amin többek között Curtis is közreműködött.

Most boldogan jelentették be Instagram-oldalukon, hogy még az április elseji megjelenés előtt, sikerült előrendelésből legalább 2000 db-ot eladniuk, ami azt jelentette, hogy a Zártosztály még azelőtt, hogy a boltokba kerülhetett volna, már aranylemezzé vált, ami nem mindennapi dolog.

Instagram/@hooligansofficial

Az aranylemezhez természetesen korábban sokkal több eladott példányszámra volt szükség, de amióta az online térben minden ingyenesen is elérhető, már az is hatalmas dolog, ha egy CD-ből 2000 darab eladásra került. A rockbandának ezt viszont nagyon hamar sikerült abszolválnia.

„🙏🏻🙏🏻ARANYLEMEZ🙏🏻🙏🏻 Óriási eredmény számunkra és mérhetetlenül boldogok vagyunk, hogy az előrendelések alapján aranylemez lett az április 1-én megjelenő Zártosztály albumunk! Nagyon köszönjük, hogy ennyien mellettünk vagytok♥️"

– köszönték meg Instagram-bejegyzésükben a Hooligans tagjai.

Az aranylemezzé váló albumból már Curtis is megkapta a maga példányát, amivel boldogan pózolt. Instagram-posztjában ő is megköszönte, hogy ennyien mellettük vannak, illetve hogy közreműködhetett a lemezen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!