Csak ez segít a gyászban Rubint Rékának - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy Rubint Réka tragikus hirtelenséggel elvesztette édesanyját, akit nagyon szeretett, így a fitnesz sztár élete legnehezebb napjait éli most át. Instagram-odalán elárulta követőinek, hogy mik segítik most őt a gyászban.


Réka ismét belátta, hogy a legnagyobb gyógyír minden bajra a sportolás és a mozgás. Számára ez ad lelki megnyugvást és békét, így teljesen érthető, hogy ezt választotta hivatásának is.

A sztár jelenleg hanyagolja online edzés óráit, de azt is elárulta posztjában, hogy hamarosan érkezik követőihez és folytatja a megszokott Alakreformos edzéseket, amikre rengetegen járnak Rékához.

„Az elmúlt napokban ismèt bebizonyosodott, hogy a sport, a mozgás gyògyîtja a lelket ... bèkèt, megnyugvàst, menedèket ad ...
Ismét csak adott, amièrt vègtelenül hálàs vagyok!!!
Holnap /szombaton/ dèlelőtt mèg nem lesz online Alakreform edzès, de nem szeretnèlek Titeket magatokra hagyni❤️ ... mert fontosak vagytok! Nagyon"

– írta követőinek Réka.

A kép ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!