Csak ez segít a gyászban Rubint Rékának - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy Rubint Réka tragikus hirtelenséggel elvesztette édesanyját, akit nagyon szeretett, így a fitnesz sztár élete legnehezebb napjait éli most át. Instagram-odalán elárulta követőinek, hogy mik segítik most őt a gyászban.


Réka ismét belátta, hogy a legnagyobb gyógyír minden bajra a sportolás és a mozgás. Számára ez ad lelki megnyugvást és békét, így teljesen érthető, hogy ezt választotta hivatásának is.

A sztár jelenleg hanyagolja online edzés óráit, de azt is elárulta posztjában, hogy hamarosan érkezik követőihez és folytatja a megszokott Alakreformos edzéseket, amikre rengetegen járnak Rékához.

„Az elmúlt napokban ismèt bebizonyosodott, hogy a sport, a mozgás gyògyîtja a lelket ... bèkèt, megnyugvàst, menedèket ad ...
Ismét csak adott, amièrt vègtelenül hálàs vagyok!!!
Holnap /szombaton/ dèlelőtt mèg nem lesz online Alakreform edzès, de nem szeretnèlek Titeket magatokra hagyni❤️ ... mert fontosak vagytok! Nagyon"

– írta követőinek Réka.

A kép ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!