Családja évekig nem állt szóba Farkas Alexával 26 évvel idősebb férje miatt - ifaktor
Farkas Alexa zöld ingben és fekete bőrkabátban

A tegnapi Ébredj velünk beszélgetőműsor egyik vendége Farkas Alexa volt, aki a gyermekvállalásról és családi viszályokról mesélt, mely többek között Balázzsal való kapcsolata miatt élesedett ki.


Alexát nemrég az RTL Reggeli is meginvitálta egy beszélgetésre, melyben szintén szó esett a gyermekvállalásról. Alexa akkor azt mondta, hogy jelenleg úgy érzi nem szeretne gyermeket, nem attól érezné teljesnek az életét. Azóta sem változott meg a véleménye, de nagyon frusztrálja és idegesíti, hogy ez egy társadalmi szinten elvárt dolog a nőktől, amiből ő köszöni szépen nem kér.

Ami családját illeti, nem csak Balázzsal való kapcsolatát nem fogadták el, hanem azt sem, hogy Alexa másképp szeretné élni az életét és nem vágyik arra az életre, amit előtte élt. Azt is hozzátette, hogy érzelmileg zsarolták, de ez már a múlté. Az évek alatt sikerült rendezni viszonyát a családjával, ennek ellenére úgy gondolja, hogy nem érvényes az az íratlan szabály, miszerint a család a legfontosabb. Szerinte annak kell betöltenie ezt a szerepet, aki mindenben segíti és támogatja, döntéseitől függetlenül.

Alexával a beszélgetést az alábbi linken megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!