Családjával utazott Dubajba Lotfi Begi - ifaktor
Újabb magyar híresség kelt útra, ezúttal a népszerű DJ Lotfi Begi utazott el, és mi más lett volna a végállomás, mint az Arab-félsziget, azon belül is Dubaj.


Begi természetesen a családját is vitte magával, már az repülőről posztoltak, de akkor még nem lehet tudni, hogy mi az úti cél, de azóta már épségben megérkeztek az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába.

Természetesen tesztelték őket, és csak után vágtak neki a hosszú útnak, viszont feltűnő, hogy a repülőgépen a gyerekeken nincs maszk, amire egy hozzászóló rá is kérdezett. A népszerű Dj kedvesen válaszolt neki, hogy az Emiratesnél hat év alatt nem kell hordani, így teljesen szabályos volt ahogy utaztak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!