Csalás áldozata lett Szögeczki Ági - ifaktor

Az elmúlt hónapokban, már rengeteg közszereplőnél, influenszernél találkozhattunk ezzel a felháborító és szomorú jelenséggel. Legutóbb Szögeczki Ágit érte baj.


Hazánkban és külföldön is gyakran előfordul sajnos, hogy ha valaki már elért egy elég magas követőtábor számot, annak a profilját ellopják, vagy pedig lehamisítják. Hazánk influenszereinek és népszerű közszereplőinek mindkettőből bőven kijutott az utóbbi időkben.

A rejtélyes "valaki" lemásolta Ági profilját és a közszereplőnek kiadva magát ártatlan embereket próbál átverni mindenféle hamis nyereményjáték sorsolással. Az influenszer felhívta követői figyelmét, hogy ez a profil nem az ő irányítása alatt áll, így mindenki jelentse.

A profilt sajnos még nem jelenthették elegen, ugyanis ugyan úgy megtalálható az Instagram-oldalán és folytatja csalásait.

„KÉRLEK BENNETEKET AZONNAL JELENTSÉTEK EZT AZ OLDALT, NEM ÉN VAGYOK!!!!"

– kérte követői segítségét Ági.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!