Laskóy Noémi elárulta az influenszerek legnagyobb titkát - ifaktor
Laskóy Noémi fekete melltartóban és zöld zakóban áll egy kert előtt

Így néz ki minden közösségi média sztár tökéletesen Instagram-fotóikon: csalással. Legalábbis ami a pózt illeti, azt már biztosan tudjuk Laskóy Noémitől, hogy egy kis turpisságról van szó.


Noémi Instagram-oldalán mutatott két fotót magáról. Az elsőn egy jól betanult, mindig alkalmazott pózt vett fel, amin tökéletes az alakja. Második képén már előjönnek hibái, amiket természetesen nem szívesen mutogat ő sem platformján.

Most azonban mégis megmutatta követőinek ezt az oldalát is, hogy emlékeztesse őket, hogy ahogyan senki sem, úgy az influenszerek sem tökéletesek. Azonban tudják, hogy mik azok a jól begyakorolt pózok, amik előnyösen állnak nekik és legtöbbször azokat alkalmazzák.

„lapozz🔜
a két kép között 10másodperc telt el... nem edzettem rommá magam-nem koplaltam hónapokig, a két gyerekemet se a két kép között eltelt időben hordtam ki és szültem meg.
az első képen izmos a hasam, vékony a combom és a karom, a második képen pedig kilóg a felesleges bőröm, olyan mintha a vádlim narancsbőrös lenne és ha jobban megnézem, mintha a mellem is összement volna.

pedig a két kép között EGYETLEN NAGY KÜLÖNBSÉG VAN: A PÓZ ÉS A SZÖG!
(mindig tartsátok észben, hogy mi Influencerek pontosan tudjuk, hogy melyik az a póz és szög, ami előnyös nekünk)

azonban hazudnék, ha azt mondanám, hogy amit itt láttok (2 gyerek után), azt pusztán a genetikának köszönhetem.
vékony csontozatom van és hamar meglátszik rajtam az edzés, mert könnyen szálkásodom. ez genetika.
ám az is genetika, hogy 162cm vagyok, +2kg már durván meglátszik rajtam és ez persze egyből a derekamra/hasamra/combomra megy...
viszont az elmúlt 1 évben keményen edzettem és sokszor durva diétát nyomtam ahhoz, hogy elérjem azt, amit látni szeretnék"

- árulta el a kemény igazságot Laskóy Noémi Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!