Császárral szült Czakó Dóra - ifaktor
Dóri nemrég adott életet első gyermekének. Bizonyos időközönként különböző tartalmakat és történeteket tölt fel az Instagramjára végigvezetve minket a kilenc hónap megpróbáltatásain.


A bejegyzésből kiderül, hogy eleinte szeretett volna természetesen szülni az inluenszer, de végül már a szülés előtt kiderült, hogy császározni kell – ami minden terhes nő rémálma. Ő azonban nem szomorkodott rajta, és nem esett letargiába, hanem végigcsinálta, hiszen bízott orvosában, és abban, hogy a babának ez a legjobb.

„Az utolsóelőtti vizsgálaton eldőlt a császár ténye & időpontja. Eszem ágában nem volt megkérdőjelezni az orvosom döntését, én választottam őt, ő felel értünk, ő tudja"

– emlékszik vissza Dóri.

Hozzáállása példa lehet minden terhes nő számára!

Természetesen a kisbaba és mama is makkegészséges azóta is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Feszített tempót diktál Rubint Rella

Rella legfrissebb YouTube-videójában bemutatta egy napját, ami azt illeti nem lazsál sokat. Sőt, kimondottan feszített tempót diktál saját magának. Egyúttal betekintést enged egy influnszer-YouTuber munkásságába is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!