Csecse Attila és anyukája TikTok-trendeket próbáltak ki - ifaktor

A jó humorú influenszer, Csecse Attila legújabb YouTube-videójában a szintén kifinomult humorérzékű édesanyjával TikTok-trendeket próbálnak ki. Attila rajongói már régóta vártak erre a videóra, hiszen a YouTuber legviccesebb videói mindig édesanyjával együtt készülnek.


„TIKTOK TIME!!! Anya korábban még SOHA nem próbálta ki a Tiktok-ot! Ebben a videóban megmutattam neki az alkalmazást, pár trendet, és el is készítettünk néhány Tiktok videót. Igen a WAP-ot is."

-írta Attila YouTube videójához.

A felvételre természetesen Attila választotta ki a már sokak által ismert TikTok-trendeket, amiket édesanyja érdekesen fogadott. A táncok és challengek megvalósítása Attilától és anyukájától várt módon viccesre sikerültek.

Az Attila által kiválasztott négy kihívás mindegyik verzióját láthatjuk tőle és anyukájától a videóban. A felvétel legvégén pedig anyukája, Ági beszámol az élményéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Britney Spears számára „keserédes” látni, ahogy a fiai felnőnek

Az énekesnő, Britney Spears egy tengerparton töltött családi nap pillanatait osztotta meg Instagram-oldalán rajongóival.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!