Csecse Attila furcsa karácsonyi ételeket próbált ki - ifaktor
Csecse Attila havas tájban

Akik régebb óta követik Csecse Attilát, már tudhatják róla, hogy főzőtudománya és a konyhában való tevékenysége elég csekély. Követői mégis nagyon szeretik, ha a vlogger ételekkel kapcsolatos videót készít, talán azért is, mert mindig humorosra sikerülnek.


Legújabb videójában Attila furcsa karácsonyi ételeket készít el több kevesebb sikerrel. Négy fajta receptet készít el a YouTuber, amikből az egyik egy ital receptje.

Az első étel, amit Attila megpróbál elkészíteni, az a narancsos puding. Az influenszer keményen megküzd a desszert kivitelezésével és végül se állagra se pedig ízre nem sikerül megvalósítani a receptet.

Utána következett az édesburgonya krémleves, amit Attila már sokkal ügyesebben készített el és az eredmény is fényévekkel jobb lett a puding-kísérlethez képest.

A továbbiakban Attila egy forralt cider elkészítését és egy TikTokon látott mikrós sütemény elkészítését kíséreli meg, amiből annyit elárulunk, hogy csak az egyik sikerült jóra. Tehát megállapíthatjuk, hogy Attilának a receptek felét sikerült csak jól elkészítenie.

Irány a konyha és nézzük meg, vajon mit ronthatott el Ati!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!