Csiga jósolta meg, hogy legyőzzük ma Cristiano Ronaldo-ékat - ifaktor
Az egész ország focilázban ég, hiszen a mai napon a magyaroknak is elstartol az Európa-bajnokság, a Puskás arénában fogadjuk a címvédő portugál csapatot. Ennek apropóján az Ébredj velünk reggeli műsorban egy csiga segítségével előrejelezték a mérkőzés kimenetelét.


Valami abszurd fétis miatt az utóbbi évek miatt folyamatosan állatokkal jósoltatjuk meg a legnagyobb nemzetközi válogatottak összecsapásainak eredményét. A leghíresebb talán Paul, a polip volt, aki félelmetes pontossággal dolgozott a 2010-es világbajnokságon. A vízilény 14 tippjéből 12 helyes volt, ami 85,7%-os pontosságot jelentett.

Rajta kívül Nelly az elefánt is lenyűgöző teljesítményt nyújtott, hiszen 90%-ban a későbbi győztes zászlójával ellátott kapujába terelte a labdát több rangos labdarúgó-eseményen. De volt itt teve, panda, macska és kenguru is, épp csak csiga nem – egészen a mai napig!

Reggel ugyanis a LifeTV napindítójában egy szoftver segítségével életre keltettek egy aranyos éticsigát, aki a portugál zászlót figyelmen kívül hagyva a piros-fehér-zöld lobogó felé vette az irányt, a műsorvezetők nagy örömére.

Sajnos az esti mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, de ha mégis beigazolódik a csigusz jóslata, akkor szívesen kölcsön vennénk mi is az állatot Berecki Zoliéktól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!