Gyönyörű képeket láthatunk a befagyott Balatonról - ifaktor
A Balaton és környéke gyönyörű képet tár az odalátogatók elé. A téli Balaton legalább ugyanannyira csodálatos, mint nyáron.


„Igazán különleges látvánnyal ajándékozott meg minket az elmúlt pár nap időjárása: a szél és a hideg közös munkával szokatlan csodavilággá varázsolta a Balaton partját. Innen hoztunk egy-két fotót nektek, ha nem volt alkalmatok látni személyesen, akkor se maradjatok ki belőle. Ha láttátok, akkor is érdekes lehet, hisz ezzel a látvánnyal nehéz betelni!"

– látható a #csodasmagyarorszag Instagram-oldalán.

A „magyar tenger" főként a nyári hónapokban „kapós" a turisták körében, azonban a Csodás Magyarország legutóbb megosztott fotóin láthatjuk, hogy az év ezen időszakában is megéri lelátogatni az ország legnagyobb tavához.

A látvány magáért beszél!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!