Csodás ajándékkal lepte meg párját születésnapján Kandász Andrea - ifaktor
A képen Kandász Andrea látható a Jakupcsek plusz forgatása előtt
Tegnap ünnepelte születésnapját Kandász Andrea párja Feri, aminek aprópóján a műsorvezető egy csodás balatoni kiruccanással lepte meg őt.


Andi és Feri kihasználták a gyönyörű időt, és lebiciklizték a Balaton kiskört a tegnapi napon. A műsorvezető még február elején arról mesélt közösségi oldalán, hogy körbetekerték a Velencei-tavat, ami egy 33 km-es távot jelent, ezúttal ezt bőven túlszárnyalták, ugyanis a balatoni kiskör teljesítéséhez több mint a dupláját 76 km-t kellet megtenniük.

Kandász Andrea Instagram-oldalán egy kompon készült képpel és gyönyörű sorokkal köszöntötte fel Ferit.

„A szülinapodon ma szinte nyár volt . Idén először kompolunk. FerjemFerim ugyanis azt kérte ajandékba a születésnapjára , hogy bringázzuk le a Balaton kiskört! Csodás nap volt, mint ahogy minden nap, amit eddig együtt töltöttünk . Hálás vagyok azért a pillanatért, amikor a világra jöttél , amikor a föld és az ég összeért. Ez a pillanat tette lehetővé , hogy aztán megtaláljam a másik felem. Így lehetek én is boldog minden nap, amikor velem vagy, bármi is történik a nagyvilágban ! Édesem! Te vagy a végzetem! Nálad jobb embert nem ismerek . Nagyon boldog szülinapot ! A jó istenke éltessen sokáig ! Szeretlek ! ️"

– írta bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!