Csodás látvány fogadta születésnapján B.Nagy Rékát - ifaktor
Elég változatos időjárásnak lehetünk szemtanúi a napokban, aminek nem mindenki örül. Viszont egy valakit biztosan tudunk, akinek tetszett, B.Nagy Réka ugyanis egy csodálatos szülinapi ajándékot kapott a természettől.


Az influenszer Insta-képén egy szivárvánnyal pózolt, amit a házból vett észre és egyből rohant ki, nehogy lemaradjon róla. Végül Réka elég gyors volt, úgyhogy megszülethetett ez a fotó.

„A szülinapomon egyszer csak elkezdett szakadni az eső, majd mikor kinéztünk, megláttuk ezt a csodás szivárványt🌈 Azonnal rohantunk, ezért van rajtam papucs😂 csodálatos szülinapi ajándék volt a természettől🙈"

– írta posztjában az énekesnő.

Réka a huszonharmadik életévét töltötte be a hétvégén, amit a párjával és a barátaival ünnepelt meg, de ahogy látjuk nemcsak a szerettei, hanem a természet is megajándékozta őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!