Csókkirály : feldolgozásra került Fenyő munkássága - ifaktor
feke pál, vadkerti imre, gubik petra, varga miklós és az István a király koncertturné többi résztvevője

Fenyő Miklós és együttese a Hungária rengeteg legendás dalt tudhat magáénak. Elég csak megemlítenünk olyan klasszikusokat, mint a Made in Hungária, vagy éppen pont a Csókkirály (ebből a dalcímből eredeztethető a turné elnevezése is – a szerk.).


A koncertturné Feke Pál produkciós cége által készül. A hírt a cégtulajdonos osztotta meg az Instagram-oldalán.

„Örömmel osztom meg veletek produkciós cégem, a Crescendo Music Management legújabb, 2021 nyarán bemutatásra kerülő nagyszabású produkcióját"

– kezdte a bejegyzést a színész.

Feke Pál produkciós cége a színház-és koncertélet alkotásaiból, nagyszabású színpadi produkciókat mutat be.

Többek között az István, a király című rockoperát is színpadra állították már, méghozzá hazánk legnevesebb művészeivel karöltve: Feke Pál, Dolhai Attila, Veréb Tamás, Szomor György, Gubik Petra, Varga Miklós, Nagy Feró, Novák Péter, Vadkerti Imre mind-mind szerepelni fognak.

Na, de vissza a Csókkirályra:

„A produkcióban a Hungária együttes és Fenyő Miklós legnagyobb slágereit magyarország legnépszerűbb sztár énekesei szólaltatják meg"

– folytatja Pali.

„A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk. A koncert tisztelgés a magyar rock n' roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt"

– zárja sorait a kiváló énekes-színész.

Mi már nagyon kíváncsian várjuk, hogy kik fognak szerepelni benne és mikor lesz a premier.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!