Csonka András ezért imádja Korda Györgyéket - ifaktor
Sokan rajonganak Korda Gyuri és Balázs Klári párosáért ebben semmi különös nincsen, de azért jó érzés, amikor az eggyel későbbi generáció egy jeles képviselője is tiszteletét teszi a régmúlt legendáinak. Most pedig valami ilyesmi történt.


„A Maestro lábánál boldogan guggolok, bár Korda Gyurit már akkor ismertem, amikor még állva is ekkora voltam. Imádom a kettősüket Klárikával, rengeteg olyan sztori előkerült, ami egy már eltűnő korszakot idéz."

– írta Csonka Pici kitörő lelkesedéssel az Instagram-oldalán.

Korda György több mint hat évtizedes pályafutással a háta mögött a magyar tánczene egyik legismertebb előadója, emellett, mint televíziós pókerközvetítő is sikeres volt.

A nyolcvanas évek elején ismerkedett meg Balázs Klári énekesnővel, akivel hamarosan meg is házasodtak. Kölcsönös inspirációjuk művészetük kiteljesedését, Korda esetében megújulását is jelentette, sőt közös pókerközvetítéseik legendásak lettek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!