Csonka Bandi TikTokon mutatta meg a reklámszünetet - ifaktor

A közkedvelt színész, Csonka Bandi egyre népszerűbb a videómegosztó portálon. Ez talán annak is köszönhető, hogy a TikTok-felhasználók imádják a humoros videókat, amikből Bandi nem keveset készít.


Legújabb TikTok-videóját kollégájával, Bereczki Zoltánnal közösen készítette, akivel megmutatták, hogyan telnek a Life Tv reggeli Bréking műsorának reklámszünetei. Bár csak pár percük volt elkészíteni a videót, amíg a reklámok tartottak, mégis zseniálisan sikerült.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy több mint 35 ezren tekintették meg és több mint kétezer kedvelés érkezett rá. A videó humorát fokozza, hogy az elején a komoly nézés Zolinak kevésbé ment és még ő is elnevette magát.

@csonka.andras

Pár perc is elég egy gyors tiktokra😂 @bereczkizoltan76 #vicces #szinesz #ebredjvelunk #bereczkizoltán

Csonka Andrást egyébként már közel 150 ezren követik, ami elég jó számnak számít a TikTokon. Videóira összesen eddig egymillió lájkot kapott már. Legsikeresebb videói pedig egyértelműen a Mónika show imitálásával készültek. Mi imádjuk őt nézni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!