Csősz Boglákra a testszégyenítésről - ifaktor

Bogi az RTL Reggeliben mesélt a body shaming-ről, vagyis a test megszégyenítésről. Tapasztalatait és ezzel kapcsolatos véleményét osztotta meg velünk.


Bogi határozottan kiáll a body shaming ellen, aminek nagyon sok nő az áldozata a social mediaban és a magazinokban egyaránt, sőt az egyik leggyakrabb, hogy nő, a nővel szemben csinál ilyet.

De mit ért Bogi ez alatt? Minden olyan, viselkedésformát, megnyilvánulást, ami direkt felhívja a figyelmet bizonyos női testrészekre és azoknak esetleges hibáira. Hatványozottan kártékony azokra a nőkre nézve, akik önbizalomhiánnyal és egyéb önértékelési nehézségekkel küzdenek.


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!