Csúnyán lebukott gyermeke előtt Sánta Júlia - ifaktor

A népszerű táncművész, Sánta Júlia Instagram-oldalán számolt be hosszú bejegyzésében arról, hogyan bukott le gyermeke előtt egy fontos meglepetéssel.


Lelkesen készült kisfia születésnapjára Juliska, de az ajándékok első felével máris lebukott. A csomagot ugyanis egy véletlen baleset miatt kiszúrta és azonnal rájött, hogy abban az ő ajándéka lehet.

Így Juliska kénytelen volt oda adni neki a szülinapi ajándéka első felét. Fiának egyébként vasárnap lesz a születésnapja, tehát annyira nem volt óriási a lebukás és korai az ünneplés.

„Csúnyán lebuktam!"

– kezdett bele a történetébe Juliska, majd így folytatta.

„Ugyanis az történt, hogy miközben mentem haza hívott a futár, hogy ott van nálunk a csomaggal.. Háttt elkértem a következő címét és odamentem érte, mert ugye annyit nem fog várni..viszont amikor továbbindultam annyi volt az idő, hogy mehettem is Lacikáért az oviba! Aki pedig rögtön rácsapott a csomagra, azt mondta TUTI, hogy ebben játék van és az övé!😅 Hát igaza volt!😍 Addig, addig nyaggatott, hogy kibontottuk a szülinapi ajándéka egy részét, (merthogy a csomagot arra rendeltem), úgyhogy ezzel hivatalosan is elindult a szülinapi hét nálunk!🙈🎁🎂 Minden játéknak nagyon örült és nem bánta, hogy vasárnap emiatt az akció miatt kevesebbet fog kapni!🙈 Nem baj, addig is szétgyurmázzuk, autózzuk, társasozzuk magunkat az tuti"

– fejezte be bejegyzését a táncművész.

Mi pedig nagyon boldog születésnapot kívánunk előre is Lacikának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!