Curtis az Instagramon dicséri a legsikeresebb magyar edzőt - ifaktor
széki attila curtis fehér pulcsiban és napszemüvegben
Széki Attila Curtis az Instagram-oldalára tett ki egy bejegyzést, amelyben a tegnapi napon csapatát immár másodjára Bajnokok Ligája döntőbe vezető segédedzőt, Lőw Zsoltot méltatta.


A magyar szakember már második állomáshelyére követi stábjában Tomas Tuchel vezetőedzőt. A páros igencsak jól működik együtt, hiszen a francia PSG-t hosszú idő után újra BL-döntőbe jutattta, s ugyan a rákövetkező szezonban felállították a stábot a kispadról, most új állomáshelyükön ismét brillíroznak.

A PSG után nagyon hamar újra munkába állt a Tomas Tuchel vezette stáb – Lőw Zsolttal a frontvonalban – és új csapatukat a Chelseat is bejutatták a Bajnokok Ligája döntőjébe, sőt az angol első osztályban, a Premier League-ben is maradandót alkotnak eddig.

Curtisnek már csak azért is lehet különleges a magyar szakember sikere, mert ő is újpesti, akárcsak a rapper, aki egyébként a nemrégiben Magyar kupát nyerő Újpest FC-nek is hatalmas drukkere.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!