Curtis Dominikán sem mondd le a kedvenc italáról - ifaktor
Curtis már több mint egy hete jól megérdemelt pihenőjét tölti a Karib-tenger partján, de a kedvenc sörét még ide is magával vitte.

A rapper Instagram-oldalán egyre gyakrabban tűnnek fel Csíki sörrel kapcsolatos posztok, így nem lepődünk meg, hogy még a dominikai nyaralása alkalmával is előkerült egy kép erejéig. Igaz már egy ideje távolt van otthonától az influenszer, de a jó hírek hozzá is megérkeztek, hogy a holnapi napon egy kis szeletét visszakapjuk a normális életünknek a vendéglátóhelyek teraszainak nyitásával, amiről meg is emlékezett bejegyzésében.

Sőt azt sem elképzelhetetlen, hogy hamarosan már Curtissel is egy teraszon ülve sörrel a kezébe futhatunk össze, hiszen úgy néz ki hamarosan hazaérkezik a napfényes Dominikáról.

„Dominikán sem kell lemondanom a kedvenc @csiki_sor -ömről. Biztos van valami jövőbelátó képességük, hisz senki nem mondta nekik, hogy ide jövök pihenni. Mégis palackpostán üzentek nekem, hogy hazaérek-e a nyitásra. Neked lenne üzeneted a számomra?"

– írta Instagram-posztjában a rapper.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!