Curtis Dominikán sem mondd le a kedvenc italáról - ifaktor
Curtis már több mint egy hete jól megérdemelt pihenőjét tölti a Karib-tenger partján, de a kedvenc sörét még ide is magával vitte.

A rapper Instagram-oldalán egyre gyakrabban tűnnek fel Csíki sörrel kapcsolatos posztok, így nem lepődünk meg, hogy még a dominikai nyaralása alkalmával is előkerült egy kép erejéig. Igaz már egy ideje távolt van otthonától az influenszer, de a jó hírek hozzá is megérkeztek, hogy a holnapi napon egy kis szeletét visszakapjuk a normális életünknek a vendéglátóhelyek teraszainak nyitásával, amiről meg is emlékezett bejegyzésében.

Sőt azt sem elképzelhetetlen, hogy hamarosan már Curtissel is egy teraszon ülve sörrel a kezébe futhatunk össze, hiszen úgy néz ki hamarosan hazaérkezik a napfényes Dominikáról.

„Dominikán sem kell lemondanom a kedvenc @csiki_sor -ömről. Biztos van valami jövőbelátó képességük, hisz senki nem mondta nekik, hogy ide jövök pihenni. Mégis palackpostán üzentek nekem, hogy hazaérek-e a nyitásra. Neked lenne üzeneted a számomra?"

– írta Instagram-posztjában a rapper.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!