Curtis és Szabó Ádám a Dunaszerdahelyi FC-nél járt - ifaktor
szabó ádám curtissel és kisfiával

A két előadóművész meglátogatta a legmagyarabb szlovák csapatot, a DAC-ot. A csapatot minden magyar futballt szerető ember ismeri.


„>>Mi egy vérből valók vagyunk!<< Ma vendégségben voltunk az @fcdac1904 -nál, köszönjük szépen a lehetőségét, hogy betekinthettünk a színfalak mögé is és beszélgethettünk 1-2 játékossal is és végig járhattuk a klubot, öltözőket, stadiont és megismerhettünk több relikviát is, örök élmény marad! Emellé egy jótékony esemény is társul, amit nemsokára közzé is teszünk! Vigyázzatok magatokra, szép napot!"

– írta az Instagramon a Sztárban Sztár 2020-as évadának győztese.

A határon túli magyarság egyik legemblematikusabb jelképe a csapat, így minden hazai meccsen több tízezer magyar szurkol, illetve énekli teli torokból az Ismerős arcok: Nélküled című klasszikusát.

Az énekes és a rapper a stadiontúra során találkozott két magyar válogatott játékossal is. Vida Mátéval, illetve a gárda kapitányával, Kalmár Zsolttal.

Ádám belengetett egy hamarosan bejelentésre váró jótékony eseményt is. Kíváncsian várjuk, hogy pontosan miről van szó!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!