Curtis felesége, Kriszta lerántotta a leplet: tudta, hogy Curtis őt is megcsalta - ifaktor
Széki Kriszta Deniz boltban napszemüvegben

A Story Magazin mai számából kiderült, hogy Kriszti, Curtis volt felesége már jóval kisfiúk, Doncsi érkezése előtt tudomást szerzett a rapper hűtlenségéről.


Osváth Zsolt 1KANAPÉN beszélgetőműsorában nemrég Curtis volt a vendége. A beszélgetés alatt kiderült, hogy a zenész jelenlegi párja előtt mindenki mást megcsalt, beleértve egykori feleségét és gyermeke édesanyját Krisztit is.

Nem sokkal ezután Kriszti a Story Magazinnak adott interjújában a következőt nyilatkozta:

"Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie. Pár hónapig még próbáltam elfogadni az elfogadhatatlant, de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek. Én mindig is tiszteltem őt, és azt hittem, hogy ez az érzés kölcsönös. Sajnos hamar kiderült, hogy tévedtem"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!