Curtis kisfia felfedezte édesapját a tévében - ifaktor
Irtózatosan cuki és aranyos képsoroknak lehettek tanúi azok, akik látták Curtis legutóbb megosztott videóját, amelyen kisfia ráeszmélt, hogy édesapját látja a televízióban.


Curtis kisfia, Doni Attila – aki még rapper korábbi párjától Krisztitől született – amint meglátta apukáját a tévében, mutogatott a készülékre és mondogatta, hogy: „Bábá" – gondolva Curtisre, aki ezek szerint otthon csak Bábáként van emlegetve. A mutogatás után pedig villámgyorsan oda is rohant apukájához a csemete.

Annyi biztos, hogy űbercuki a kissrác, akiről a rapper rendszeresen oszt meg tartalmakat az Instagram-oldalán és a követők is imádják ezeket a fotókat és videókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!