Curtis: "Még mindig sóvárgok a drogok után, de ha azt az életet folytattam volna már halott lennék" - ifaktor
Curtis

Az 1KANAPÉN legutóbbi vendége Széki Attila 'Curtis' volt, akivel szerelemről, drogfüggőégről, barátságról és pénzről beszélgetett Osváth Zsolt.


Osváth Zsolt 1KANAPÉN sorozatában minden héten egy újabb közszereplővel beszélget élet- és karrierútjáról, sikereiről, mélypontjairól.

Ezúttal Curtis volt a vendége, akivel kapcsolatosan sok újdonságot megtudhattak a nézők. Többek között azt is elmondta, hogy habár Majka jó barátja, közel sem a legjobb. Ellenben Szabó Ádámmal szorosabb kapcsolatba került, akit még a Sztárban sztár műsorában ismert meg. A műsor alatt nem csak Ádám barátságát szerezte meg, hanem egy borsos, több milliós kötbér kifizetését is, melyet a hirtelen eltűnése eredményezett.

Továbbá azt is elárulta, hogy rengeteg szövegírói munkája van, sok esetben olyan előadóknak is ír dalokat, akik utána nem tüntetik fel alatta Curtis nevét, mint dalszövegíró.

Függőségeire áttérve, mesélt az elmúlt évek legküzdelmesebb időszakáról, az addikcióról, majd a leszokásról. Most sem tudja biztosan állítani, hogy soha többé nem fog drogokhoz nyúlni, de kisfia és jelenlegi párja hatalmas erőt ad neki.

Zsolti rákérdezett arra, hogy szerelmes-e a fiatal lányba, Curtis a következőt válaszolta:

"Nagyon szeretem, de még nem"

Majd a beszélgetés későbbi pontján elmondta, hogy nem fog erre komolyan válaszolni. Megtartana kettejüknek az érzéseit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!