Curtis megosztotta Arnold Schwarzenegger posztját - ifaktor
Curtis koncertezés közben

A népszerű magyar rapper, Curtis legújabb Instagram-bejegyzésében egy Arnold Schwarzenegger által írt posztot és képet osztott meg, azzal a szándékkal, hogy az emberek észre vegyék a körülöttük végbemenő nagy változásokat.


A posztból kiderül, hogy a világhírű ex kormányzó annak a hotelnek a bejárata előtt töltötte az éjszakát egy hálózsákban, ami kormányzása idején megígérte neki, hogy bármikor szívesen viszontlátja. Most, hogy Arnold már nem kormányzó a hotel elfelejtette ígéretét.

Curtis nem tudjuk pontosan, hogy kinek üzenhetett ezzel, hiszen lehet, hogy ő is került már hasonló helyzetbe karrierje során. Az biztos, hogy a történet üzenete nagyon fontos és remek ötlet volt Curtistől, hogy a közel 300 ezer követőjével megosztotta.

"Ezt a képet Arnold Schwarzenegger posztolta, azzal a felkiáltással, >>hogy megváltoztak az idők<<. Arról van szó, hogy mikor California kormányzója volt, egy hotel azt mondta neki, ide bármikor jöhet, mindig lesz egy szoba számára, ahol vendégül látják majd. Úgy tûnik, azt elfelejtették hozzátenni, hogy az ajánlat csak befolyásos kormányzóként érvényes, mivel mikor ellátogatott a hotelbe – immár volt kormányzóként, a hízelgô ajánlat mégsem élt. Szóval Arnold fogott egy hálózsákot és leheveredett a szobra alá, hogy mindenkit emlékeztessen – nem maradsz örökké az, akinek most érzed magad. Az emberek barátságosak, amikor fontos vagy számukra, de ha már nem szolgálod az elônyüket, nem törôdnek veled többé. Ha nem is minden ennyire negatív, az alábbi néhány sor nagyon igaz.

>>Mikor fontos pozícióban voltam, az emberek mindig udvaroltak nekem, de miután elvesztettem ezt a pozíciómat, elfeledkeztek rólam és nem tartották be az ígéreteiket. Ne bízz a pozíciódban, vagy a vagyonodban, sem az erôdben vagy az intelligenciádban, nem tartanak örökké.<<"

– osztotta meg bejegyzésében Curtis.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!