Curtis: „Mire újra lehetne koncert, jön az új hullám” - ifaktor
Curtis koncert közben mikrofonnal a kezében

A hétvégi teraszok nyitásával egy kisebb Budapest fesztivál alakult ki a belvárosban, ami sokakban felvetette a kérdést, jól van ez így? Persze nehéz megfékezni a fél éve bezártságtól szenvedő tömeget, így a nyitással számíthattunk erre. Curtis azonban nem érti, hogy akkor a koncertek miért nem indulhatnak újra.


Valahol érthető a népszerű rapper által feltett kérdés, hogy ha ekkora tömeg mulatozhat a belvárosban maszkok viselése nélkül, akkor igazából a koncerteket mi akadályozza.

Véleményünk szerint a hétvégének nem így kellett volna alakulnia, hiszen csak a vendéglátó egységek teraszaira volt megengedett a beülés, nem pedig az ötödik kerület összes négyzetméterére, amit valószínűleg egy idő után már meg se lehetett fékezni.

A koncertek kezdéséről továbbra sincs semmilyen információ sajnos. Azonban, ha így folytatjuk a hétvégéket, hamar eljöhet egy újabb hullám, ami ismét teljes zárásra kényszerít mindenkit.

„Tök logikus ,hogy fellépés nem lehet...
De mire újra lehetne ,jön az új hullám"

– írta Curtis Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!