Curtis szerelmét bizonygatja Insta-oldalán - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű rapper és botrányhős Curtis, Osváth Zsolt 1KANAPÉN YouTube-sorozatában vendégeskedett, ahol a YouTuber nem finomkodott kérdéseivel és bátran belekérdezett Curtis magánéletébe is.


Az interjú során a rapper rendkívül különös válaszokat adott az új párkapcsolatát érintő kérdésekre Zsoltnak, amiért Curtis rajongói azóta betalálták a sztárt. Persze a rapper ezt nem hagyhatta szó nélkül és erre reagált közösségi oldalán.

Curtis feltöltött egy közös képet párjával, akibe Zsoltnak még interjúja során azt válaszolta, hogy nem szerelmes, most azonban hirtelen fordulatot vett a dolog és már egy szeretlek is olvasható a zenész bejegyzése végén.

„Amit érzek irántad elég ha te és én tudom,senkinek semmi köze hozzá...Senkire nem tartozik.
Azt gondolom bizonyítottunk egymásnak ebben a 8 hónapban.
💜Szeretlek"

– írta Curtis Instagram- oldalán, amivel számunkra kicsit úgy tűnik, hogy párjának szeretné bizonyítani, hogy nem gondolta komolyan a Zsoltnak adott válaszát interjúja során.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!