Curtis szívhez szóló sorokkal búcsúzik Görbicz Anitától - ifaktor
Széki Attila Curtis az Instagram-oldalán egy néhány kedves szóval búcsúzott el az aktív játéktól visszavonuló kézilabda-legendától, Görbicz Anitától.


Görbicz Anita Bajnokok Ligája Final Four budapesti elődöntőjében a Brest elleni vereséggel búcsúzott csapatával, a Győrrel, és végül harmadik lett a legrangosabb nemzetközi kupában – amelyet korábban ötször is megnyert a gárdával.

„Drága Görbe! Meghajlok előtted és a csodálatos pályafutásod előtt. Azon szerencsések közé tartozom, akik ismerhetnek is személyesen! Minden jót neked és az egész családnak!"

– írta a rapper, aki a jelek szerint Anitával és a családjával is baráti viszonyt ápol.

Görbicz pályafutása során mindvégig hű maradt a Győrhöz. A 233-szoros válogatott játékos nemzeti szerelésben 1111 gól szerzett, míg Győrben több mint 1500-at. A legenda a jövőben is segíti a klubot, méghozzá sportigazgatóként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!