Curtis születésnapján köszöntötte a legnagyobb élő magyar labdarúgót - ifaktor
Széki Attila Curtis
Legalábbi Curtis szerint a legnagyobbat... Széki Attila Détári Lajost köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagram-oldalán, aki szerinte a legendás Puskás Ferenc után a második legnagyobb magyar labdarúgó.


A Budapest Honvéd 58 éves magyar válogatott legendája többszörös NB1-es bajnok, illetve gólkirály. Korszakának valóban kiemelkedő játékosa, de azért Curtis kijelentése talán kicsit túlzó, illetve ilyen könnyen ezt kijelenteni nem könnyű...

Egyrészt akár a legendás Aranycsapatban is találunk még hasonló kvalitású játékosokat Kocsis Sándortól Hidegkúti Nándorig bőszen, valamint egy bizonyos Albert Flórián (az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgó – a szerk.) is erősen pályázhat erre a címre.

Détári egyébként nagyon színes edzői pályát is maga előtt görget: több külföldi csapatnál és magyar első osztályú gárdánál is megfordult már, de olyan is előfordult, hogy a magyar ötöd(!) osztályban vállalt munkát, hiszen a Pest megyei Felsőpakony KSE-nél is vezetőedzőként tevékenykedett.

Legutóbb a Pesti Hírlapnak adott interjút a tavalyi évben. Akkor a következőket nyilatkozta edzői pályájáról:

„Ha én választhatnék, akkor egy NB III-as csapatnál vállalnék munkát, ahol szabad kezet kapok, és nem szólnak bele a játékoskeret összeállításába, a taktikába, a munkámba."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!