Curtis az Instán fenyegeti a bulvárlapot, amely átverte őket - ifaktor
Széki Attila Curtis és Barna Judit
Széki Attila vagyis Curtis azért fakadt ki a Facebook oldalán, mert ugyan barátnőjével készítettek interjút, végül az ő családját is belekeverték...


Curtis párjával, Barnai Judit kosárlabdázóval készített interjút egy bulvárlap, de végül a rapper családjáról jelentettek meg cikket.

Curtis a közösségi oldalain következményeket helyezett kilátásba.

A bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„A mai napon ismét megjelent egy cikk velem kapcsolatban a beleegyezésem nélkül... Igazából az ember idővel hozzászokik és mit is várjon az ember egy szennylaptól?!Mert a Casino című filmben már megmondta a nagy igazságot Robert de niro:>>A KURVA MINDIG KURVA MARAD<< Ugyanis történt az,hogy páromat megkereste egy a magazin,hogy készítene RÓLA egy cikket.Ami rendben le is zajlott ,ám a végén nyilván ÉN lettem a téma és a családom. AMIHEZ NEM JÁRULTUNK HOZZÁ. (Ezt többször jeleztük telefonon nekik) Erre a mai nap megjelent a cikk Nem Judeiról hanem "csak" RÓLAM! Oké,akkor csinaljuk így"

– írta a rapper az Instagram-oldalán.

A sztorihoz hozzátartozik, hogy Curtis testvérét előállították, mivel egy gyilkossági ügyben, Katzenbach Imre megölésével gyanúsítják – egyelőre azonban semmi sem biztos az ügy kapcsán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!