Cyla régi klasszikussal szórakoztatta követőit - ifaktor

Kajdi Csabi, azaz művész nevén Cyla már hosszú idők óta szórakoztatja követőit viccesebbnél viccesebb tartalmaival közösségi oldalán. Legújabb posztjában egy régi klasszikus videóját vette elő, ami akkor is és most is óriási sikert arat.


Cyla videójában megkapta élete első szemüvegét, amit azonnal fel is avatott és hozzá hű módon ennek is a humoros oldalát ragadta meg és különböző szerepeket játszott el, amikkel szemüvegesként jobban azonosulni tudott és őszintén tudta átadni nézőinek.

A videó hiába ismert már azok számára, akik lelkes rajongói Cylának és nap mint nap rendszeresen nézik tartalmait, még mindig zseniális és nagy kedvenc a követők számára.

„Arany követő arany rajongó! Íme egy régi klasszikus amikor az öreg Cila megkapta élete első szemüvegét! Azóta elég sok doktor szukás okularé fordult meg a Cyla fején!!🤓🤓 ja de a lényeg!! Na most megőrülsz megvadulsz!! Be intéztem követőnek rajongónak, A Cyla kupont az Eoptikában! Szemüveg, napszemüveg amit csak akarol!!! Piff anyuka a Cyla indítja a tavaszt!"

– olvashatjuk Cyla Insta-posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!