Cyla új családtagot mutatott be követőinek - ifaktor
Kajdi Csaba fekete felsőben

Akik régóta követik a népszerű modell ügynököt, Kajdi Csabát, vagyis ismertebb nevén Cylát, már tudhatják, hogy édesanyjával rajongásig szeretik a kistestű kutyusokat. Most egy új családtagot ismerhet meg az Insta-közössége.


Cyla már elképzelhetetlen lenne Sanyika elnevezésű kutyusa nélkül, ahogyan édesanyja Bordzsi nevezetű kutyusa is imádnivaló volt. Sajnos Bordzsika már nagyon idős volt, így a tavalyi évben eltávozott az élők közül.

Most azonban Cyla Instagram-oldalán bemutatta nekünk a család legújabb tagját, aki a Sissy névre hallgat és irtó aranyosnak tűnik. Csaba legújabb bejegyzésében egy képet is posztolt a kutyusról és elárulta követőinek, hogy Sissyke eddig remekül érzi magát új otthonában.

„Drága arany követőim és rajongóim!! Sissyke megérkezett új otthonába És látszólag nagyon jól érzi magát! Persze hiányzik neki az anyukája és a tesók, de hamar feltalálta magát! Tik, hogy bírjátok a környezetváltozást?"

– kérdezte követőitől Kajdi Csaba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!