Czakó Dóra leírta a véleményét az Instagram-oldalán - ifaktor
czakó dóra ujjatlanban és fekete nadrágban

Dóra leginkább a fitnesz, egészséges életmód, motiváció és utazás témákban jártas, és ezekkel kapcsolatban szokott posztolni. Most az egészséges életmód kategóriában osztotta meg gondolatait, amelyek valóban figyelemreméltóak.„Végeredménytől függetlenül olyankor vagyok elégedett magammal, legyen szó akár egy vizsgáról, versenyről, kapcsolatról, egy elkészített ételről vagy a kinézetemről, ha úgy érzem megtettem mindent az ügy érdekében, amit jó szívvel meg tudtam tenni"

– kezdte bejegyzését az influenszer.

Alighanem ezzel a kijelentésével már alapvetően is sokan egyetértenének, de Dóra nem hagyta ennyiben, meg is indokolta a miértjét.

„Tök jó dolog ez, hogy >>fogadd el magad, úgy, ahogy vagy<< mozgalom, egészen addig, amíg olyan dolgokat fogadunk el és/vagy szeretünk meg magunkon, amiken nem tudunk változtatni például az asszimetrikus állkapcsom, a nagy orrom, a ferde gerincem, a széles csípőm és hasonlók... A veszélyes az, amikor ezek a hashtagek mögé bújva lustálkodva nassolgatva kifogásokat gyártva próbálunk elfogadni valamit, ami nem tetszik pedig lehetne rajta változtatni. Én ezt az egészet megfordítom, és azt mondom, hogy nem azért szeretem a testem, mert így vagy úgy néz ki, hanem azt hogy azért edzem tornáztatom, tartom karban és táplálom magam - szemétkaja helyett - valódi tápanyagdús ételekkel, mert szeretem a testem"

– folytatta a véleményvezér.

A gondolatmenet mögött egy nagyon megosztó téma áll, amelyet igencsak nehéz úgy boncolgatni, hogy senkit ne sértsen. Éppen ezért elismerésünk, hogy Dóra ennyire őszintén és bátorítóan leírta a véleményét a témában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!