Dajkájáról emlékezett meg Schobert Norbi - ifaktor

A hazai fitnesz sztár, Schobert Norbi legújabb Instagram - bejegyzésében elhunyt dajkájáról emlékezett meg, Juliska néniről, ki 103 évet élhetett meg.


Egy gyönyörű történetet mesélt el Juliska néniről, akit Norbi 13 évvel ezelőtt elvitt az akkori legújabb autójával kirándulni, amit dajkája űrhajónak nézett. Ezzel a kis megható történetével szerette volna Norbi követői figyelmét felhívni arra, hogy mennyire fontos élményeket adni szeretteinknek.

Norbi bejegyzésében egy fotósorozatot is megosztott, amiben láthatjuk Juliska nénit az 'űrhajóban' ülve.

„Volt egy dajkám. Juliska néni. 103 évesen halt meg. 2008-ban volt egy R8-asom. Elvittem Őt kirándulni. Nagyon szerettem. Haláláig gondoskodtam róla. Amikor beült azt mondta: Mi ez Murcikám? Űrhajó? 🙏😍 Sosem felejtem. Okozzatok élményeket idős szeretteiteknek"

– írta bejegyzésében Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!