Dallos Bogit a közösségi médiában alázzák a kommentelők - ifaktor
dallos bogi egy épület előtt mintás ruhában
Az X-Faktor immár csak volt mentora éppen saját Instagram-fiókján számolt be az őt ért atrocitásokról és arról, hogy korábban ő sem tudta elfogadni saját magát – egészen pontosan az általános iskolás éveiről mesélt Puskás Peti menyasszonya.


„Általános iskolában én voltam a nagyon nyúlánk, vékony lány a tornasor elejéről. Nem szerettem a magasságom. Tini koromban elkezdtem felszedni pár plusz kilót, ami nekem tetszett, hiszen nőiesebbnek éreztem magam tőle. Az önbizalmamon viszont az nem segített, hogy szégyelltem a bőrproblémáimat. Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka...bántó és nem helyén való."

– írta láthatóan keserű hangvételben Dallos Bogi, akit a Sloggi márkanagyköveteként már évek óta rendszeresen láthatunk fehérneműben fotózva – mondanunk sem kell: remek formában van az énekesnő.

„Az elmúlt években harmóniába kerültem önmagammal. Továbbra is sportolok, egészségesen étkezem. Szeretem a magasságom, a vékonyságom, a bőröm, és nem félek a testem további alakulásától sem. Hogy hogy sikerült elfogadni magam? Nem törekszem a tökéletességre."

– zárja a testképről szóló sorait Bogi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!