Dalra fakadtak a Való Világ-villa lakói - ifaktor

A Való Világ tizedik jubileumi évada igen nagy hangsúlyt fektet a közösségi oldalak aktivitására is. A műsor hivatalos Instagram-oldalán olyan tartalmakat találhatunk, amelyeket az esti összefoglalóban a műsorvezetők nem mutatnak meg nekünk. Így szerencsére a versenyzők csodás énekléseiről sem maradtunk le.


Úgy néz ki, az idei reality műsor szereplőire nézve nagyon ragályos az éneklés. VV Virág kezdte a fürdőszobai tükör előtt a dalolászást, majd később VV Merci és VV Dani közös pillanatait is elkapták.

Reméljük, Virágot nem utoljára láthattuk énekelni, akárcsak Mercit és Danit, akik olyannyira beindultak, hogy saját szövegeket is írtak.

Persze a csapat többi tagja sem maradhatott ki: a lakók fele végül egy Caramel dalt adott elő.

Egyelőre úgy tűnik, parádés a hangulat a villa falain belül, meglátjuk, hogy a mai párbajra való kiválasztás után is számíthatunk-e hasonlóra.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!