Danae Mercer: A szem alatti sötét karikák szexik - ifaktor
Danae Mercer fehér ruhában és kalapban áll a pusztában

A dubaj-i származású influenszer, Danae Mercer legújabb posztjában a sötét, szem alatti karikák mellett kampányol. Danae már rengetegszer bebizonyította követőinek Instagram-oldalán, hogy képes bármilyen mások által testhibának titulált problémát a legcsodálatosabb adottságnak kikiáltani.


Mercer legújabb Instagram-posztjában egy új, a közösségi médiában elterjedt trendet népszerűsít, amiben a lányok szándékosan sötétebb karikákat festenek a szemük alá. Ez a trend arra hívja fel a figyelmet, hogy ne tüntessük el a hibáinknak vélt területeket az arcunkról sem. Úgy vagyunk tökéletesek, ahogy vagyunk.

Az influenszer egyfajta sikerként éli meg, hogy divattá válik a hibáink kiemelése, hiszen ezért küzd és van jelen a közösségi médiában már hosszú évek óta.

„A sötét szem alatti karikák TRENDdé válnak - És őszintén szólva, ezért vagyok itt jelen ennyi formában. Nemrégiben futótűzként terjedt el egy TikTok videó, amelyen egy tini SÖTÉT KARIKÁKAT fest a szemei köré. Aztán a sminkesek felvették, és elkészítették a saját verziójukat. Aztán modellek. És most magazinok foglalkoznak vele.

Én, mint aki egész életemben sötét karikákkal rendelkezem a szemem alatt, erre születtem. És mint valaki, aki ennyit beszél az ÖNBIZALMRÓL és a TESTKÉPRŐL, ezt lenyűgöző látni. A SZÉPSÉG SZABVÁNYAI VALÓDI IDŐBEN változnak. Ez óriási leckével jár: Végül a divatirányzatok jönnek és mennek. De az, hogy hogyan érezzük magunkat belül, annak egyáltalán nem kell változnia.

Ez az értékünk, mint EMBER, hogy hihetetlen HATALMUNK, ERŐNK van és CSODÁLATOSAK vagyunk. Ez soha nem fog elkopni, vagy eltűnni, mint egy vadonatúj trend.

A felhatalmazott nők felhatalmazzák a nőket. Az önszeretet mindig divatos lesz."

– írta lelkesen Danae Mercer közösségi oldalán.

Mi pedig köszönjük neki, hogy ilyen nagy követőtáborral, ennyire igazán fontos dolgokra hívja fel a figyelmet a külföldi influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!