Danae Mercer: Hány pillanatot hagytál ki, a tested miatt? - ifaktor
Danae Mercer piros edző felsőben nevet

Danae Mercer legújabb, Instagram-oldalán közzétett fotóján bemutatja, mi a különbség a pózolás és a lazítás között. Bejegyzésében kifejti, mennyi pillanatról maradunk le egy-egy beállított kép elkészítése miatt.


A dubaji származású influenszer évek óta azon dolgozik közösségi oldalán, hogy a nőknek pozitív testképük alakuljon ki. Az évek során rengeteg őszinte képet posztol magáról, amin megmutatja kisebb-nagyobb testi hibáit, ezzel is biztatva nők ezreit saját testük elfogadására.

„Hány pillanatot hagytál ki, mert aggódtál a tested miatt? Hány medencés bulit, barátokkal töltött estéket vagy fotókat napsütéssel, nevetéssel és szerelemmel? Hány emléket hagytál elveszni? Milyen érzés lenne, ha egy kicsit kevesebbet pózolnál, és többet élnél?

Volt egy olyan időszak az életemben, amikor bezárkóztam. Aggódtam, ha étterembe mentem, hogy az étel mit fog okozni a testemmel.
Most pedig képüzeneteket kapok olyan nőktől, akik a tengerparton játszanak a gyerekeikkel vagy olyanoktól, akik hibákat találnak az esküvői fotóikban a karjukat, lábukat, bőrüket vagy az alakjukat nézve.

Szóval most csak emlékeztetni szeretnélek: a pózolás szórakoztató. Nagyszerű, művészi és játékos is lehet. De ha elengedjük magunkat, akkor jön ki az emberségünk. A sebezhetőségünk, a tökéletlen testrészeink. Ezek a dolgok együttesen alkotják pillanatok ezreit, amik emlékeinkké válnak.
Szóval ne hagyd ki az életet a tökéletes kép elkészítése miatt. Az emlékeidet érdemesebb megélni.

Menj, csinálj néhányat!"

– szólította fel követőit Danae.

Ne hagyd ki!