A Dancing with the Stars táncosával erősített az Exatlon Hungary - ifaktor
Négy új játékost mutatott be Palik László az Exatlon hétfői adásában, mindenki meglepetésére egy ismerős arc is feltűnt, ugyanis a Bajnokokhoz a Dancing with the Starsban Osvárt Andrea partnereként megismert Suti András is csatlakozott.

A Kihívók és a Bajnokok is két-két új férfi versenyzővel erősödtek, akik az első versenynapjukon a villáért küzdhettek. A Bajnokokhoz Suti Andráson kívül a magyar bajnok teqballos Imreh Balázs csatlakozott, a kék csapathoz pedig Fülöp Marcell és Cservenák Csepel került új játékosként.

A nap végül a piros csapat győzelmével ért véget, és a csapat két táncosa egyből egymásra is talált a medence partján, és egy koreográfiával lepték meg a többieket. Lilkó és András végül a többieket is betanították, így a Bajnokok egy nagy közös tánccal ünnepelték meg a győzelmüket, amire egy ideje már vártak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!