Egymással versenyeztek Dancsó Péterék - ifaktor
Ország-város játék keretei között mérték össze tudásukat Magyarország népszerű YouTuberei. A csapatok a következőképpen alakultak: Csenki Patrik (Unfield) és Szalay Isti, Kovács Dóri és párja a fókusz műsorvezetője, Tokár Tomi, illetve mindenki kedvence, Dancsó Péter és Baumgartner Kata.


YOUTUBEREK VS. ORSZÁG-VÁROS VERSENY

A vállalkozó szellemű fiatalok bejárták többek között Eger, Győr, Szeged, Pusztavacs, Poroszló, Bokod és fővárosunk, Budapest zegzugait.

Az első feladatot mindenki könnyedén abszolválta, viszont a második esetben Patrik és Isti a feladatban leírtak ellenére nem talált követőket az ország közepének számító Pusztavacs településén, így találékony módon ráírtak három kőre egy ő betűt, így azok követőknek minősültek – az ő fejükben legalábbis mindenképpen...

„Kitaláltam egy olyan agyafúrt dolgot srácok, hogy az ímélben az volt írva, három követővel csináljunk képet, most keresünk három követ, és ráírunk mindegyikre egy >>ő<< betűt, ugye három követővel, így csinálunk egy képet. Ez lesz."

– pattant ki a humoros ötlet Isti fejéből. Mindenesetre egy 20 perces időveszteség lett a „büntetésük" végül.

Ezután mindenki Budapest felé vette az irányt. A következő állomáson a Budavári siklónál egy kicsit minden páros megakadt ugyan, de ezt az akadályt is sikerrel abszolválták, így a Halászbástya felé vezetett tovább az útjuk.

Dancsó Péterék és Tokárék fej-fej mellett haladtak, Szalay Isti és Csenki Patrik viszont jócskán lemaradtak tőlük.

A végén Dancsó és Kata értek be elsőnek a célba, ennek ellenére a Nyerő páros című realityben hasonló körülmények között már bizonyító, Tokár Tomi és Kovács Dóri párosa került ki győztesként, ugyanis ők használták a legkevesebb segítséget. A harmadik helyen pedig a végig „csellengő" Isti és Patrik zárt.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!