Egymással versenyeztek Dancsó Péterék - ifaktor
dancsó péter baumgartner kata
Ország-város játék keretei között mérték össze tudásukat Magyarország népszerű YouTuberei. A csapatok a következőképpen alakultak: Csenki Patrik (Unfield) és Szalay Isti, Kovács Dóri és párja a fókusz műsorvezetője, Tokár Tomi, illetve mindenki kedvence, Dancsó Péter és Baumgartner Kata.


YOUTUBEREK VS. ORSZÁG-VÁROS VERSENY

A vállalkozó szellemű fiatalok bejárták többek között Eger, Győr, Szeged, Pusztavacs, Poroszló, Bokod és fővárosunk, Budapest zegzugait.

Az első feladatot mindenki könnyedén abszolválta, viszont a második esetben Patrik és Isti a feladatban leírtak ellenére nem talált követőket az ország közepének számító Pusztavacs településén, így találékony módon ráírtak három kőre egy ő betűt, így azok követőknek minősültek – az ő fejükben legalábbis mindenképpen...

„Kitaláltam egy olyan agyafúrt dolgot srácok, hogy az ímélben az volt írva, három követővel csináljunk képet, most keresünk három követ, és ráírunk mindegyikre egy >>ő<< betűt, ugye három követővel, így csinálunk egy képet. Ez lesz."

– pattant ki a humoros ötlet Isti fejéből. Mindenesetre egy 20 perces időveszteség lett a „büntetésük" végül.

Ezután mindenki Budapest felé vette az irányt. A következő állomáson a Budavári siklónál egy kicsit minden páros megakadt ugyan, de ezt az akadályt is sikerrel abszolválták, így a Halászbástya felé vezetett tovább az útjuk.

Dancsó Péterék és Tokárék fej-fej mellett haladtak, Szalay Isti és Csenki Patrik viszont jócskán lemaradtak tőlük.

A végén Dancsó és Kata értek be elsőnek a célba, ennek ellenére a Nyerő páros című realityben hasonló körülmények között már bizonyító, Tokár Tomi és Kovács Dóri párosa került ki győztesként, ugyanis ők használták a legkevesebb segítséget. A harmadik helyen pedig a végig „csellengő" Isti és Patrik zárt.

Ne hagyd ki!