Dancsó Péter a Feleségek luxuskivitelben-ről szakszerűen - ifaktor
Dancsó Peti téglafal előtt ül

Dancsó Péter videósorozatot készít a Feleségek luxuskivitelben új évadáról. Első videóját a napokban tette közzé YouTube-csatornáján és az előző évekhez hasonlóan, az új évadnak is már most óriási sikere van a közösségi médiában.


A videósorozat új címe Luxifelik Aranykivitelben lett, amit Peti a több mint egy millió feliratkozójának közzétett és pár óra alatt több mint 140 ezren tekintették meg. A vlogger a tőle már megszokott iróniával és fantasztikus humorral parodizálja a sorozatot tíz percen keresztül.

A videó elején megtudhattuk, hogy a műsorban Nini lóháton érkezett az évad eső luxus-partyjára, ami a többi lánynál szépen kiverte a biztosítékot. Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy az új évadban Babett és Vivi helyére két új szereplő került, Dancsó Peti azonban nagyon hiányolja az ex luxus feleségeket.

Természetesen a műsor nem is lett volna az igazi, ha rögtön az első részben nem lesz feszültség a feleségek között. Peti a szereplők vitáját is megmutatta nekünk videójában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!