Dancsó Péter és Kettner Henry így búcsúzott 2019-től - ifaktor
Dancsó Péter és Kettner Henry így búcsúzott 2019-től

Még csak egy napja tart a 2021-es év, de abban sokan egyetértenek, hogy a 2020-as évet inkább elfelejteni és eltemetni szeretnénk, mint megemlékezni róla. Ezért hát arra gondoltunk, hogy egy rövid összeállításban megmutatjuk, hogy a két legismertebb hazai férfi influenszer miknek örült a 2019-es évből.


Az első influenszer, akinek a 2019-es év lezáró és összegző videóját elhoztuk az nem más, mint Henry Kettner. Akik régóta követik Henryt, tudhatják, hogy a pandémia helyzet előtt igazi utazó-vlogger volt. Így a járványhelyzetet megelőző évben rengeteg utazós emléke volt, amit most megmutatunk.

„Annak ellenére, hogy ez az év volt életem eddigi legnehezebb éve, megszámlálhatatlanul sok élményben és kalandban volt részem. Hihetetlen mennyi emlék és boldog pillanat villan be minden egyes pislogásnál, és tölt fel energiával minden egyes nap. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen családom és barátaim vannak és azért, hogy Ti is itt vagytok nekem. Rengeteg önbizalmat, energiát és inspirációt adtok minden egyes nap, még akkor is, ha sokatok ezt fel sem fogja. Igyekszem minden videómmal, vagy akár a zenével én is inspirálni titeket és mosolyt csalni az arcotokra egy-egy fárasztó, vagy akár csak egy átlagos nap után. Mindannyiótoknak a legeslegjobbakat kívánom jövőre, legyetek pozitívak, és lépjetek ki egy kicsit a komfortzónátokból, mert csak úgy tudjuk elérni az álmainkat. Köszönöm ezt az évet"

– olvashatjuk Henry 2020 előtti szavait.

Az biztos – és ebben szerintem az influenszer is egyetért-, hogy 2020-ban sokan kiléptek a komfortzónájukból, csak sajnos nem önszántukból. Reméljük ez az év sokkal boldogabb és sikeresebb év lesz.

A másik kedvenc férfi influenszerünk, Dancsó Péter hozzá megszokott, sajátos stílusban búcsúztatta a 2019-es évet. Egy két videóból álló sorozatot készített YouTube-csatornájára, amiben egy évtized zenei gyöngyszemeit mutatta meg nézőinek. Persze mind két videó nagyon szórakoztató lett, ahogyan azt már megszokhattuk Petitől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!