Dancsó Péter ezúttal a villalakók angol tudásán élcelődött - ifaktor
Dancsó Péter ezúttal a villalakók angol tudásán élcelődött
A Videómánia YouTube-csatornára felkerült Dancsó Péter Való Világos sorozatának következő része, ahol ezúttal is az aktuális hét legszórakoztatóbb eseményeire reflektált.


A népszerű youtuber főleg azokat a jeleneteket vette elő, ahol a villalakók legendás nyelvtudásukról tettek tanúbizonyságot, ezzel rengeteg humoros pillanatot szerezve a televízió képernyője előtt ülőknek.

Dancsó a videót azzal kezdte, hogy kihelyezte az idei évi naptárját, ami egyenesen Krasznodarból érkezett, és Putyin szerepel rajta.

Majd a műsor egyik nézői kérdését se hagyhatta ki a heti összefoglalójából, ahol a szerkesztőknek azt a kreatív kérdést sikerült feltenniük, hogy: „Önöknél esik a hó?"

A válasz lehetőségek meglepő módon az igen és a nem voltak.

Ezután jött a lényeg még hozzá a Való Világ játékosainak az angol órái, ami után valószínűleg a tv előtt ülök fogták rendesen a fejüket, vagy épp szakadtak a nevetéstől.

A nevetés az Dancsó videóját nézve sem maradhatott el, ugyanis az influenszer hozza szokásos stílusát, ami miatt rengetegen megszerették őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!