Dancsó Péter folytatja a luxusfeleségek szapulását - ifaktor

A hazai YouTube koronázatlan királya, Dancsó Péter folytatja a Viasat3 celeb-reality műsorának, - a Feleségek luxuskivitelben – ironikus humorral történő parodizálását. A műsor legújabb évadának második paródia videóját készítette el Peti.


A YouTuber videósorozata óriási sikert arat epizódról-epizódra. Pár óra alatt a videós legújabb munkáját több mint 134 ezer ember tekintette meg és több mint 200 hozzászólás érkezett. Ez nem véletlen, hiszen Peti fantasztikus humorral mutatta be ismét a realityt legújabb részét.

Ismét láthatunk óriási drámákat, konfliktusokat és természetesen a furkálás sem maradhat ki, ahogyan azt már megszokhattuk luxus-feleségeinktől. Egy dolog biztos: a videó megtekintése után garantált a jókedv!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!