Dancsó Péter is elbúcsúzott a Való Világtól - ifaktor
Dancsó Péter is elbúcsúzott a Való Világtól
Dancsó az egyik leglelkesebb követője volt az idei jubileumi Való Világ szériának, és hetente videót is készített a műsorban történtekről.


Viszont a Való Világ véget ért, így a népszerű Youtuber is elbúcsúzott a műsortól, amiben kielemezte az elég sok történést tartalmazó záróhetet. A legújabb videójából például azt is megtudhatjuk, hogy Dancsó mire költené a 36 milliós főnyereményt, illetve Puskás Petiről elmondta, hogy tökéletes helyettese Stohl Andrásnak.

Viszont a műsorvezetőre kicsit meg is sértődött, ugyanis, amikor sorolni kezdte, hogy milyen felületeken foglalkoztak sokat a Való Világgal, akkor a Youtube-ot kifelejtette. Dancsó meg is említette, hogy legközelebb ezért lehet az Exatlonról fog inkább heti összefoglalót készíteni hátha ott jobban megbecsülik őt.

A videója végén persze ironikusan megjegyezte, hogy mennyire fog neki hiányozni a műsor, úgyhogy legszívesebben már most castingot tartana a következő szériára, amit reményei szerint szintén Puskás Peti vezet majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!