Dancsó Péter szerint hanyatlik a YouTube - ifaktor
Hazánk legismertebb YouTubere a legújabb – TikTokkereket bíráló – videójában arról beszélt, hogy a fiatal korosztály már szinte alig van jelen a legnagyobb videómegosztón, mivel helyette a Tiktokon szörföznek.


Az internetpápa emellett a videójában kitért a TikTokon párt kereső felhasználókra is, akik az alkalmazás segítségével sajnáltatják magukat, hogy nekik nincs senkijük.

Dancsó mindenesetre nem mond hülyeséget, ráadásul adatokkal is alá támasztotta az érveit. A YouTuber egy látható trendet fedett fel, hiszen tény, hogy a fiatalok nagyobb része (12-16 éves korosztály főleg) inkább a Tiktokon van jelen.

A YouTuber célkeresztjébe kerülők közül kiemelt figyelmet szentelt az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező videósnak, Whispertonnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!