Dancsó Péter szerint hanyatlik a YouTube - ifaktor
Hazánk legismertebb YouTubere a legújabb – TikTokkereket bíráló – videójában arról beszélt, hogy a fiatal korosztály már szinte alig van jelen a legnagyobb videómegosztón, mivel helyette a Tiktokon szörföznek.


Az internetpápa emellett a videójában kitért a TikTokon párt kereső felhasználókra is, akik az alkalmazás segítségével sajnáltatják magukat, hogy nekik nincs senkijük.

Dancsó mindenesetre nem mond hülyeséget, ráadásul adatokkal is alá támasztotta az érveit. A YouTuber egy látható trendet fedett fel, hiszen tény, hogy a fiatalok nagyobb része (12-16 éves korosztály főleg) inkább a Tiktokon van jelen.

A YouTuber célkeresztjébe kerülők közül kiemelt figyelmet szentelt az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező videósnak, Whispertonnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!