Dancsó Péter szerint hanyatlik a YouTube - ifaktor
Hazánk legismertebb YouTubere a legújabb – TikTokkereket bíráló – videójában arról beszélt, hogy a fiatal korosztály már szinte alig van jelen a legnagyobb videómegosztón, mivel helyette a Tiktokon szörföznek.


Az internetpápa emellett a videójában kitért a TikTokon párt kereső felhasználókra is, akik az alkalmazás segítségével sajnáltatják magukat, hogy nekik nincs senkijük.

Dancsó mindenesetre nem mond hülyeséget, ráadásul adatokkal is alá támasztotta az érveit. A YouTuber egy látható trendet fedett fel, hiszen tény, hogy a fiatalok nagyobb része (12-16 éves korosztály főleg) inkább a Tiktokon van jelen.

A YouTuber célkeresztjébe kerülők közül kiemelt figyelmet szentelt az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező videósnak, Whispertonnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!