Dancsó Péter tovább folytatta a TikTokkerek oltását - ifaktor
Dancsó Péter TikTok-sztárokról szóló sorozata negyedik részéhez érkezett, amiben természetesen ezúttal sem bánt kesztyűs kézzel a közösségi felület használóival.


A népszerű Youtuber a Való Világ végével kezdett új sorozatba a Videómánia csatornán, ahol ezúttal a TikTok világába kalauzolt minket. A fiatalok kedvenc közösségi platformjának szereplőit, már az első három részben sem kímélte, ez ezúttal sem változott.

Új videójában felelevenítette, a 4-5 évvel ezelőtti internetes trash celebek balhéit, akik akkor persze még nem a TikTokon váltak népszerűvé, de közben oda is szúrt pár személynek, akik jelenleg ugyanezt a szintet képviselik a népszerű videós közösségi oldalon.

Dancsó új tartalmában ezenkívül még egy kis angol, majd magyar kurzusra is sor került, de azt is megtudhattuk, milyen amikor sminkelési tanácsokkal lát el TikTokkereket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!